Vægttab: Så mange kalorier skal du indtage dagligt

Hvis du vil tabe 1 kg på en uge (= 7 dage) svarer det til, at du skal have et dagligt kalorieunderskud på 1.000 kalorier. Livet ville være så meget nemmere, hvis man via et apparat kunne få målt sit kaloriebehov. Hvor mange kalorier skal en kvinde have om dagen for at tabe sig. Denne beregning er lidt kompliceret og kan bedst illustreres ved at lave en enkel beregning. Hejsa.Jeg vejer 78 kg og er 178 cm høj, studerende og løber 3-4 gange om ugen 5 km og går mange ture. Hvor mange kalorier har du forbrændt efter en halv times løb. Hvis du for eksempel er meget høj, stærk og bevæger dig meget, har din krop brug for mange kalorier til at holde. Hvor aktiv er jeg – hva skal jeg velge her i kalorikalkulatoren. Det kommer helt an på, hvor stor du er, hvor meget muskelmasse du har og hvor meget du bevæger dig. Beregn fx dit energiforbrug med Benedict-Harris formlen her. Hvis du vil have store muskler er din kost ligeså vigtig som din træning. …. Find tjenester som Ruteplanneren, beregnere, test, sunde opskrifter, tips og. Havde en diskussion med en veninde i går om, hvor mange kcal man som minimum skal indtage hver dag. En 30-årig kvinde med et fysisk arbejde, en højde på 165 cm og en vægt på 65 kg, skal have …. Hvor mange kalorier kan man forbrænde på en time. Men hvor mange færre kalorier det helt præcist er for dig, afhænger af køn, alder, kropsvægt, højde og aktivitetsniveau samt, hvor meget du vil tabe dig over en periode. Hvor mange kalorier skal du indtage dagligt. Klarlund: Så mange kalorier skal du forbrænde for at tabe et kilo fedt Din slankekur tærer også på dine muskler, lyder det fra professoren.

Kalorieberegner – Beregn dit kaloriebehov her Aktiv Træning

Slankekur handler nemlig ikke kun om at spise så lidt så muligt, men så sundt som muligt, dog med et vist kalorieindtag. Vi anbefaler dog mindst: – 1.200 til 1.500 kcal for kvinder * – 1.500 til 1.800 kcal for mænd * * Forudsat at du ikke er gravid, ammende, syg eller lignende. Man anbefaler at en voksen kvinde skal have 2000 kalorier (kcal) om dagen mens en mand skal op og have 2500 kalorier (kcal) om dagen. I vår kalorikalkulator skal du velge hvor aktiv du er – både på jobb og i fritiden. Dette er en tommelfingerregel og skal man til at beregne hvor mange kalorier man skal skal have om dagen, skal man lave en mere nøjagtig beregning skal man også tage højde for en persons alder, højde og vægt. For at opnå vægttab skal du have indtage færre kalorier, end du omsætter. En aktiv teenagedreng på 14 år, 165 cm høj og som vejer 60 kg, skal have 2.757 kalorier om dagen. Du får resultatet i kcal og i kj. Hvor mange kalorier skal man spise om dagen, hvis man gerne vil tabe sig. Jeg startede meget højere, fordi jeg skulle have plads i min kost til både at spise hvad jeg ville OG hvad jeg havde brug for (vitaminer osv.) Ved 1330 kalorier om dagen VED jeg, at hvis jeg nogle dage (læs: ikke hver fredag, men en gang hver måned/hver anden måned), kan tage ud og spise og i biografen, uden at tænke på hvor mange kalorier jeg spiser. Jeg regner i KJ på min oversigt og jeg skal have cirka 2100 kj i underskud hver dag for at tabe mig ½ kilo om ugen. Jeg har fokus både på kost og motion.

  1. Hvor mange kalorier om dagen? Vi guider dig og hjælper
  2. Kalorieberegner
  3. Kalorier – Den store guide til alt du bør vide om kalorier
  4. Klarlund: Så mange kalorier skal du forbrænde for at
  5. Kalorier – Hvor Mange?
  6. Hvor mange kalorier skal man have om dagen Sund
  7. Hvor mange kcl skal jeg forbrænde pr dag for at tabe mig
  8. Kost: Sådan spiser du dig til en veltrænet krop
  9. Kalorieberegner – Beregn dit kaloriebehov her Aktiv Træning

Hvor mange kalorier skal jeg undvære for at tabe mig 1 kg om ugen. For at forbrænde et kilo fedt skal du derfor indtage 7.000 kalorier mindre end du forbrænder. I dette blogindlæg vil jeg hjælpe dig med at bestemme, hvor mange kalorier du i gennemsnittet skal indtage dagligt for at tabe dig, holde din vægt eller tage på. Jeg giver dig to forskellige metoder til at beregne det. Dit kalorieindtag er altafgørende for, om du taber dig, holder din vægt eller tager på. Ud fra det finder kalorieberegneren ud af, hvor mange kalorier du skal have om dagen, for at holde vægten. Hvor mange kalorier om dagen kroppen har brug for, er nemlig meget individuelt. Find svaret her med Helsebixens smarte kalorieberegner. Hvad end du skal tabe dig lidt eller øge din vægt, kan du finde svar på, hvor mange kalorier du skal bruge om dagen lige her. Derudover skal du huske, at dette kalorieindtag er dit ligevægtsindtag – dvs. Klarlunds brevkasse 8. mar. 2014 kl. 15.00.. Hvor mange kalorier skal jeg forbrænde for at leve sundt. Hvor mange kalorier skal jeg have. Det er svært at give et decideret svar på, hvor mange kalorier mennesket har brug for. Hvor mange kalorier skal man have om dagen Hvor mange kalorier skal man have om dagen. Dette er et vigtigt spørgsmål hvis du gerne vil tabe dig, eller bare leve sundere. I kampen om en flot og veltrænet krop, glemmer mange hvor vigtigt det er at spise rigtigt. Om lidt vil du, med hjælp fra min avancerede kalorieberegner, have fundet frem til dit ligevægtsindtag, samt præcis hvor mange kalorier du skal spise om dagen for at opnå din drømmevægt (om har brug for at tabe 10, 20 eller 45 kg). I FORM: Skandinaviens største hjemmeside om træning, kost og vægttab. Eller sagt på en anden måde, hvor mange kcal kan jeg tillade mig at være i overskud, hvis jeg ikke køre et hårdt 6-split? E.G: hvis du træner et ”back-to-basics” program burde du nok ikke have et overskud på 2000 kcal. Så nu sidder jeg og vil regne ud sådan cirkus hvor stort et kcal underskud jeg skal have om dagen for …. Indtager 1200 kcal om dagen og træner fem gange om ugen, hvor jeg ifølge mit pulsur forbrænder mellem 400-800 kcal alt afhængig af, hvad jeg laver. Tallet er fundet med vores kalorieberegner. Spiser man for mange kalorier end det man forbrænder tager man på og skal på slankekur, hvis ikke man spiser for meget vil du tabe dig hurtigt. Vejer du 60 kilo, skal du spise omkring 2.000 kalorier på en dag, og vejer du 70 kilo, skal du have 2.300 kalorier. Tallet er naturligvis også afhængigt af, hvor meget man træner, og …. Søg. Forside; Nyheder; Artikler; Forum; Køb/Salg; Information. Mad i tal siger jeg skal have max 1600 kcal om dagen. Få det store overblik, hvad enten du gerne vil tabe dig, have styr på kalorierne i dine fødevarer eller finde ud af, hvordan du forbrænder dem. Hvis det skal gå hurtigt, kan du gå endnu længere ned, end beregneren viser. Hvor mange kalorier skal et barn spise om dagen for at tabe sig. Ligesom voksne, kan børn være overvægtige eller fede. Dette simple værktøj beregner din kalorieforbrænding / kalorieforbrug under løbetræning. Skrevet af Kim Long Nguyen, 4. En dag hvor jeg cykler i 20 minutter på motionscykel er det cirka 7200 kj. Det svarer til cirka 1700 kcal jeg højst må indtage i løbet af en dag – hvor jeg altså dyrker motion. Nogle gange står det på indpakningen, andre gange ikke. Andre faktorer såsom stofskiftehormoner og mæthedssignaler kan også have indflydelse på din kalorieforbrænding. Når man skal finde sit daglige vedligeholdelsesindtag rent kaloriemæssigt, så tager man typisk udgangspunkt i nogle generelle formler for hvor mange kalorier en person med en given højde og en given vægt forbrænder. Hvor mange kalorier skal jeg spise. Det er meget forskelligt, hvor meget energi og dermed hvor mange kalorier, vi har brug for. Det skyldes at aktivitetsnivået ditt har stor betydning for hvor mange kalorier du trenger i løpet av dagen.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *